Dansk Stålinstitut - Vidensdeling om stål
Nyheder
Dansk Stålpris 2016
Dato: 09-02-2016
PDF-fil: Klik her

 Dansk Stålpris 2016

”Dansk Stålpris” uddeles ved Dansk Ståldag hvert andet år for at tilskynde til kreativ og enestående brug af stål i arkitektur, byggeri og infrastruktur.

Uddelingen sker i lige år, modsat ECCS’s Europæiske Stålpris, der uddeles i ulige år. Dansk Stålpris lægger vægt på værdier, som ligger tæt op af ECCS’s stålpris. Det vil sige et enestående design i stål, der fremhæver de mange fordele ved brug af stålkonstruktioner i byggeriet, produktionen, for økonomien og arkitekturen for de indstillede projekter. Objektet skal være placeret i Danmark og projektet enten designet, projekteret eller produceret i Danmark.

Prisen tildeles ejeren, arkitekten, ingeniøren og stålentreprenøren af et enestående projekt med markant dansk islæt, for at agte deres samarbejde og kvaliteten af deres arbejde.

Både bygninger, konstruktioner, broer og renoveringsprojekter m.m. kan indstilles. Dermed kan eksempelvis indstilles interimskonstruktioner, men ikke maskiner.

 

Projektet skal være afsluttet og være klar til indflytning eller ibrugtagning inden for de seneste tre kalenderår i forhold til året for prisoverrækkelsen. Det vil sige 2013-2016.

DSI inviterer sine medlemmer til at indsende deres projekter til ”Dansk Stålpris”.